<
29.kolo
>
    #KlubZSB
    1AC Sparta Praha2862:2270
    2SK Slavia Praha2858:2068
    3FC Viktoria Plzeň2863:3258
    4FC Baník Ostrava2843:3344
    5FK Mladá Boleslav2847:4440
    61.FC Slovácko2836:3739
    7FC Slovan Liberec2844:4438
    8SK Sigma Olomouc2837:3936
    9FC Hradec Králové2831:3636
    10FK Teplice2829:3535
    11Bohemians Praha 19052826:3831
    12FK Jablonec2834:4428
    13FK Pardubice2827:3828
    14FC Zlín2836:6024
    15SK Dynamo České Budějovice2830:5822
    16MFK Karviná2828:5121
    19. kolo, Základní část | sobota 27/02/2016, 15:00 | Energon Arena

    Góly

    Bez branek


    Návštěva: 2 480 diváků (27 % z kapacity 9 100)
    Video


    Reportáž


    V kabině Bohemians v týdnu řádila nemoc, a tak musel trenér Pivarník slepovat sestavu. Zejména ve středu zálohy, kde mu kromě Jindřiška vypadli i Hubínek a Jirásek. Na nemoc doplatili také Šmíd a Acosta.

    Přesto to byli "Klokani", kdo působil výrazně živějším dojmem a od začátku zatápěli příbramské obraně. Problémy měl zejména pravý bek Sus s aktivním Mosquerou. Jejich vzájemné souboje hodně jiskřily a oba museli často uklidňovat spoluhráči.

    V sedmé minutě se Bohemians dostali k povedenému centru a Schick ani Krch se k hlavičce neprodrali zřejmě jen kvůli neodpískaným faulům domácích. Pak se do individuálního úniku pustil Čížek, ale na poslední chvíli ho faulem jen za cenu žluté karty zastavil Mudra. Po další akci Mosquery hosté zblízka nedotlačili míč do sítě, když za již překonaným Hruškou odvrátil míč na lajně stojící Tregler.

    Domácí jako by se stále nevyrovnali s minulou smolnou porážkou se Slováckem a působili zakřiknutě. V první půli si vytvořili jedinou vážnější šanci, ale Bednář hned v úvodu v dobré pozici hlavičkoval mimo. Stejně jako ve 32. minutě Pilík. Po standardní situaci měl na druhé straně dobrou možnost Švec, ale i on branku překopl.

    Po změně stran přišla příbramskou ofenzivu podpořit nová posila Vošahlík a domácí přeci jen vyrovnali hru. Větší šance však stále měli Bohemians. V té největší Schick neprostřelil brankáře Hrušku. S pokusem z dálky neuspěl ani Havel, který zamířil těsně vedle.


    Ohlasy trenérů: 

    Pavel Tobiáš (trenér Příbrami): Musím se divákům omluvit. Zatímco ve středu je bavili naši mladíci parádním výkonem, tak my dnes naopak předvedli výkon spíše ostudný. Přitom v týdnu kluci vypadali dobře a nic nenasvědčovalo tomu, že na ně padne taková deka. Asi sehrála roli psychika. Soupeř je ve sportovní pohodě, ale to nás neomlouvá. Prohrávali jsme souboje. Nebyla tam jiskra. Hráli jsme zmatečně. Některé výkony defenzivních hráčů byly až za hranou únosnosti. První poločas jsme přežili se štěstím, a kdyby to byl přátelák, tak udělám o půli osm změn. To jsem ale nemohl. Jediné pozitivum je ten získaný bod.

    Roman Pivarník (trenér Bohemians): Potýkali jsme se s problémy. Museli jsme trénovat na umělce a měli jsme ze středy na čtvrtek zdravotní problémy, hráči dostali střevní chřipku. Trénovalo nás jen čtrnáct a museli jsme to lepit. Ale už v přípravě jsme se to snažili rotovat a sestava nebyla stabilní, proto jsem neměl obavy, protože to máme vyzkoušené. Ani nebylo vidět, že jsou tam jiní hráči. Chtěli jsme tu prodloužit sérii bez porážky na osm utkání a to se povedlo. Byli jsme aktivní, hráli jsme na polovině soupeře, bohužel jsme neproměnili dvě velké šance. Je pak velká škoda i Schickovy šance ze závěru, kdy to měl dloubnout přes brankáře. Důležité ale je, že jsme Příbram udrželi pod sebou. Hráči to tu zvládli velmi dobře i psychicky, jen Mosquera o poločase ani nechtěl nastoupit do druhé půle, museli jsme ho hodně uklidňovat. Nechtěl s nikým komunikovat a byl na cestě zpět do Kolumbie. Ale uklidnil se a druhou půli zvládl velmi dobře.


    1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 0:0

    Rozhodčí: Marek - Blažej, Hájek.
    ŽK: Mudra, Bednář, Pilík - Mosquera.
    Diváci: 2 480.
    SYNOT Hráči utkání: Tomáš Pilík - Jhon Mosquera.

    Sestavy:

    Příbram: Hruška - Sus, Chaluš, Tregler, Mudra - Hnaníček, Krameš (46. Vošahlík) - Pilík, Rezek (80. Moravec), Štípek (84. Suchan) - Bednář. Trenér: P. Tobiáš.

    Bohemians: Zlámal - Čögley, Krch, Gajič, Havel - Švec (75. Šmíd) - Bartek, Lulič (74. Akulinin), Čížek (85. Mikuš), Mosquera - Schick. Trenér: Pivarník.


    VIDEO: iSport.cz
    FOTO: ČTK
    Statistiky
    Sestavy

    Rozšířené ligové statistiky jsou k dispozici až od sezóny 2013/14. Statistiky jsou přebírány z údajů v zápisech o utkání a od externího dodavatele Instat Limited.

    Kumulované žluté karty: V případě spáchání disciplinárního přečinu Vyloučení pro druhé napomenutí podle § 46 Disciplinárního řádu FAČR se nebude žádné z těchto napomenutí evidovat pro účely evidence napomínání podle ustanovení § 47 Disciplinárního řádu FAČR, tj. pro účely trestání za opakované napomínání v příslušném soutěžním ročníku.

    V historickém přehledu lídrů jsou zobrazeni pouze hráči, kteří odehráli v lize alespoň 60 zápasů. V podrobném zobrazení pak figurují všichni hráči. Nejste si jistí, co daný parametr znamená? Podívejte se zde.

    LFA vynakládá odpovídající úsilí, aby zajistila spolehlivost a přesnost informací publikovaných na této webové stránce, může však dojít k technickým nepřesnostem či chybám při zpracování a vyhodnocení. Tyto mohou být po svém zjištění a podle uvážení LFA opraveny.

    Veškeré informace a údaje na této webové stránce, a to včetně jakýchkoliv statistik, jsou určeny pouze pro interní účely LFA a všeobecné informační účely. LFA, ani její dodavatelé, neposkytují jakoukoliv záruku ani nepřebírají jakoukoliv odpovědnost za správnost, aktuálnost ani přesnost informací publikovaných na této webové stránce, a to výslovně včetně jakýchkoliv statistik.

    LFA neodpovídá za jakékoliv škody či jiné újmy, které mohou vzniknout třetím osobám v důsledku spolehnutí se na správnost, aktuálnost či přesnost informací publikovaných na této webové stránce.