<
26.kolo
>
    #KlubZSB
    1AC Sparta Praha2557:2063
    2SK Slavia Praha2553:1762
    3FC Viktoria Plzeň2561:2954
    41.FC Slovácko2534:2939
    5FC Baník Ostrava2534:2837
    6FK Mladá Boleslav2542:3936
    7SK Sigma Olomouc2534:3433
    8FK Teplice2526:2932
    9FC Slovan Liberec2535:3932
    10FK Jablonec2532:3828
    11Bohemians Praha 19052522:3328
    12FC Hradec Králové2527:3527
    13FK Pardubice2523:3623
    14FC Zlín2530:5420
    15MFK Karviná2525:4719
    16SK Dynamo České Budějovice2526:5418
    11. kolo | sobota 12/12/2020, 14:00 | Stadion Na Litavce | O2 TV stream MD

    Góly

    • Bez branek

    Karty

    • Bez karet

    Hráno bez diváků
    Video
    Reportáž

    Domácí v druhé polovině podzimu výrazně přidali na tempu a věřili si i na Zlín, což se přeneslo do vstupu do utkání: Středočeši byli lepší a hráli s větší chutí. V 19. minutě byli také blízko vedení, když se dostal Pilík neatakován za hostující obranu, ale svůj osobní souboj s brankářem Dostálem prohrál.

    Zlín chyba ve středu obrany probudila, zvýšil aktivitu a brzy mohl jít do vedení, jenže také v tomto případě byl v souboji lepší gólman. Zlínský Čanturišvili pálil z dvaceti metrů přesně, ale Kočí míč zkrotil na roh.

    Hosté ve zbytku přidali na důrazu, několikrát dokázali přelstít defenzívu soupeře, ale často také neuhlídali postavení a místo šancí tak přidávali ofsajdy. Absence Poznara, který v posledních dvou vzájemných zápasech vždy gólem rozhodl o výhře Zlína, byla až příliš citelná.

    Také po pauze měli lepší vstup domácí, kteří přidávali střelecké pokusy, ale chyběla jim přesnost. Příbrami se větší chuť do hry vyplatila v 72. minutě: po centru Pilíka z levé strany se dostal míč napříč šestnáctkou, v souboji s Treglerem se snažil stoper Buchta míč odhlavičkovat, jenže v pádu poslal míč do vlastní branky a rozhodl o osudu zápasu.

    Hosté se sice snažili střídáním změnit průběh i osud utkání, ale chyběla jim přesnost v rozhodujících okamžicích. A když už se dostali ke střele, pálili mimo. Také proto podruhé za sebou nevstřelili branku a prohráli. V tabulce patří Zlínu osmé místo. Příbram odskočila ze poslední na 16. příčku a od předposledního Brna i poslední Opavy ji dělí tři body.

    Ohlasy:

    Pavel Horváth (asistent trenéra Příbrami): "Bylo to hodně důležité vítězství, chtěli jsme potvrdit předchozí tři zápasy bez prohry. Soupeře zřejmě hodně oslabila absence Poznara, ale my hráli soustředěně a Zlín k ničemu velkému nepustili. Měli snad jednu šanci. Byli jsme určitě trpělivější. V minulých zápasech jsme dvakrát bodovali i díky gólu v závěru, a tak jsme doufali, že to vyjde znovu. Nakonec branka možná přišla ještě brzy, pak z toho byly zbytečné nervy. Teď přichází těžká série, musíme se soustředit na to, aby hráči byli zdraví a odpočatí. Moc děkujeme fanoušků, kteří nám fandili za plotem, kluci tu podporu dobře vnímají."

    Bohumil Páník (trenér Zlína): "Bylo to z naší strany špatné utkání. Některým hráčům zcela chyběl pohyb, mimo brankáře a jednoho hráče v poli nemohu nikoho pochválit. V prvním poločase jsme ještě hráli jakžtakž, ale v druhém se hra zcela rozpadla a vyústěním byl gól. Hráči se místo sledování míče přetlačují s protihráči a ten proletí celou šestnáctkou. Vpředu byla citelná absence Poznara. Nedokázali jsme rozbít jejich stopery a to na body ani tady stačit nemohlo."

    1. FK Příbram – FC Fastav Zlín 1:0 (0:0)

    Branka: 72. Buchta (vlastní).
    Rozhodčí: Hocek – Kubr, Pečenka.
    ŽK: Procházka, Martínez (oba Zlín).
    Bez diváků.

    Příbram: Kočí – Nový, Kleščík, Tregler, Cmiljanovič (36. Svoboda) – Pilík (88. Hájek), Zorvan (88. Vais), Rezek, Folprecht, Vávra (83. Kvída) – Voltr. Trenér: Čuhel.

    Zlín: Dostál – Simerský, Buchta, Procházka – Fantiš (70. Cedidla), Hlinka, Conde (70. Janetzký), Jiráček (79. Slaměna) – Dramé (79. Martínez), Jawo, Čanturišvili. Trenér: Páník.

    Statistiky
    Sestavy

    Rozšířené ligové statistiky jsou k dispozici až od sezóny 2013/14. Statistiky jsou přebírány z údajů v zápisech o utkání a od externího dodavatele Instat Limited.

    Kumulované žluté karty: V případě spáchání disciplinárního přečinu Vyloučení pro druhé napomenutí podle § 46 Disciplinárního řádu FAČR se nebude žádné z těchto napomenutí evidovat pro účely evidence napomínání podle ustanovení § 47 Disciplinárního řádu FAČR, tj. pro účely trestání za opakované napomínání v příslušném soutěžním ročníku.

    V historickém přehledu lídrů jsou zobrazeni pouze hráči, kteří odehráli v lize alespoň 60 zápasů. V podrobném zobrazení pak figurují všichni hráči. Nejste si jistí, co daný parametr znamená? Podívejte se zde.

    LFA vynakládá odpovídající úsilí, aby zajistila spolehlivost a přesnost informací publikovaných na této webové stránce, může však dojít k technickým nepřesnostem či chybám při zpracování a vyhodnocení. Tyto mohou být po svém zjištění a podle uvážení LFA opraveny.

    Veškeré informace a údaje na této webové stránce, a to včetně jakýchkoliv statistik, jsou určeny pouze pro interní účely LFA a všeobecné informační účely. LFA, ani její dodavatelé, neposkytují jakoukoliv záruku ani nepřebírají jakoukoliv odpovědnost za správnost, aktuálnost ani přesnost informací publikovaných na této webové stránce, a to výslovně včetně jakýchkoliv statistik.

    LFA neodpovídá za jakékoliv škody či jiné újmy, které mohou vzniknout třetím osobám v důsledku spolehnutí se na správnost, aktuálnost či přesnost informací publikovaných na této webové stránce.