<
25.kolo
>
    #KlubZSB
    1AC Sparta Praha2557:2063
    2SK Slavia Praha2553:1762
    3FC Viktoria Plzeň2561:2954
    41.FC Slovácko2534:2939
    5FC Baník Ostrava2534:2837
    6FK Mladá Boleslav2542:3936
    7SK Sigma Olomouc2534:3433
    8FK Teplice2526:2932
    9FC Slovan Liberec2535:3932
    10FK Jablonec2532:3828
    11Bohemians Praha 19052522:3328
    12FC Hradec Králové2527:3527
    13FK Pardubice2523:3623
    14FC Zlín2530:5420
    15MFK Karviná2525:4719
    16SK Dynamo České Budějovice2526:5418
    2. kolo, Skupina o záchranu | sobota 11/05/2019, 15:00 | Ďolíček | O2 TV Sport

    Góly

    Bez branek


    Karty

    • Bez karet

    Návštěva: 3 812 diváků (61 % z kapacity 6 300)
    Video
    Reportáž

    Ve čtvrté minutě prověřil Vaníček střelou z vápna pozornost hostujícího brankáře Trmala. O tři minuty později se na druhé straně předvedl gólman Fryšták, který vyrazil Hološkovu tvrdou střelu mířící na vzdálenější tyč. Žádnou jinou šanci si Slovácko v prvním poločase nevytvořilo.

    V 18. minutě vyslal Bartek dlouhý nákop, který Trmal podběhl, ale naštěstí pro něj jeho spoluhráč Reinberk odkopl míč do bezpečí. Vzápětí se Vaníček ocitl v podobné pozici jako ve čtvrté minutě, jenže Trmal si s jeho zakončením poradil. V 36. minutě vyslal v šestnáctce Bartek přízemní střelu, se kterou si Trmal bez potíží poradil.

    Dvě minuty před koncem prvního poločasu využil Záviška otevřené obrany Slovácka, ale z šestnáctky vypálil těsně vedle branky na vzdálenější tyč. "Klokani" nadále útočili, ale herní převahu v úvodní pětačtyřicetiminutovce do skóre nepromítli.

    Ve druhém poločase se dlouho čekalo na vážnější akci. V 71. minutě překonal hostující Navrátil z dorážky Fryštáka, kvůli ofsajdu však gól neplatil.

    V závěrečné desetiminutovce základní hrací doby převzali aktivitu Bohemians. V 80. minutě hlavičkoval Hilál po rohovém kopu Vaníčka těsně nad. O chvíli později Jindřiškovu hlavičku po Dostálově centru zastavil u tyče Trmal.

    Bohemians jsou nejhorším domácím týmem soutěže. V posledních patnácti ligových zápasech zvítězili v Ďolíčku pouze jednou. Dvanáctým nerozhodným výsledkem potvrdili "Klokani" pozici remízového "krále" ligy. Slovácko na stadionu Bohemians nezvítězilo popáté za sebou.

    Ohlasy

    Martin Hašek (trenér Bohemians 1905): "Do tohoto důležitého utkání jsme měli vlažný vstup, který trval deset patnáct minut. Soupeř jednou ohrozil nás, potom jsme zbytek prvního poločasu hráli zajímavý pěkný fotbal se spoustou rychlých přechodů. Naše převaha byla jednoznačná, ale se situací, které jsme si vytvořili, jsme neskórovali. Ve druhém poločase jsme už takový rytmus v naší hře nenašli. Pak to narušila průtrž. Do většího tlaku jsme se dostali až ke konci utkání a ani z něj jsme nic nevytěžili. Takový zápas, kterých tady v sezoně na Bohemce bylo už hodně. Soupeře jsme nepustili prakticky do ničeho. Vytěžili jsme z té poměrně velké územní převahy pouze bod, což je málo. Měli jsme v úmyslu získat tři. Na druhé straně situace je pořád stejná. Máme ji ve svých rukách, nejsme na nikom závislí a je na nás, jak sehrajeme zbylé utkání v nadstavbové části."

    Martin Svědík (trenér Slovácka): "Myslím si, že v prvním poločase, kromě prvních deseti minut, to z naší strany byla velice špatná hra směrem do ofenzivy. Nefungovala nám předfinální a ani finální fáze. Byl to takový boj uprostřed hřiště. Potom byl tlak Bohemky, takže jsme tam museli odvracet pár nepříjemných situací. Pramenilo to z toho, že nám nehrály kraje, chtěli jsme hrát všechno do nohy, do stojata, neměli jsme pohyb. To byl diametrální rozdíl oproti utkání s Příbramí, tak jsme nahoře nebyli pohybliví, ať to byl Hološko nebo oba krajní záložníci Navrátil s Kalabiškou. Jejich výkon neměl v prvním poločase parametry. Druhý poločas se to nijak výrazně nezměnilo, spíš se to odehrávalo ve středu hřiště a sbíraly se odražené balony, aby si někdo vypracoval šanci, nebo pološanci. Akorát v závěru jsme se dostali pod tlak Bohemky. Vzhledem k té hře směrem nahoru je ten bod pro nás tady výborný, protože hru do ofenzivy jsme neměli dobrou.“

    Bohemians Praha 1905 – 1.FC Slovácko 0:0

    Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Melichar.
    ŽK: Juroška (Slovácko).
    Diváci: 3812.

    Bohemians 1905: Fryšták – Hůlka, Krch, Pokorný – Dostál, Jindřišek, Vacek (75. Levin), Bartek – Záviška (63. Reiter), Puškáč (58. Hilál), Vaníček. Trenér: M. Hašek.

    Slovácko: Trmal – Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk – Havlík, Daníček, Janošek – Navrátil (84. Divíšek), Hološko (67. Diviš, 75. Zajíc), Kalabiška. Trenér: Svědík.

    Statistiky
    Sestavy

    Rozšířené ligové statistiky jsou k dispozici až od sezóny 2013/14. Statistiky jsou přebírány z údajů v zápisech o utkání a od externího dodavatele Instat Limited.

    Kumulované žluté karty: V případě spáchání disciplinárního přečinu Vyloučení pro druhé napomenutí podle § 46 Disciplinárního řádu FAČR se nebude žádné z těchto napomenutí evidovat pro účely evidence napomínání podle ustanovení § 47 Disciplinárního řádu FAČR, tj. pro účely trestání za opakované napomínání v příslušném soutěžním ročníku.

    V historickém přehledu lídrů jsou zobrazeni pouze hráči, kteří odehráli v lize alespoň 60 zápasů. V podrobném zobrazení pak figurují všichni hráči. Nejste si jistí, co daný parametr znamená? Podívejte se zde.

    LFA vynakládá odpovídající úsilí, aby zajistila spolehlivost a přesnost informací publikovaných na této webové stránce, může však dojít k technickým nepřesnostem či chybám při zpracování a vyhodnocení. Tyto mohou být po svém zjištění a podle uvážení LFA opraveny.

    Veškeré informace a údaje na této webové stránce, a to včetně jakýchkoliv statistik, jsou určeny pouze pro interní účely LFA a všeobecné informační účely. LFA, ani její dodavatelé, neposkytují jakoukoliv záruku ani nepřebírají jakoukoliv odpovědnost za správnost, aktuálnost ani přesnost informací publikovaných na této webové stránce, a to výslovně včetně jakýchkoliv statistik.

    LFA neodpovídá za jakékoliv škody či jiné újmy, které mohou vzniknout třetím osobám v důsledku spolehnutí se na správnost, aktuálnost či přesnost informací publikovaných na této webové stránce.