<
25.kolo
>
    #KlubZSB
    1AC Sparta Praha2557:2063
    2SK Slavia Praha2553:1762
    3FC Viktoria Plzeň2561:2954
    41.FC Slovácko2534:2939
    5FC Baník Ostrava2534:2837
    6FK Mladá Boleslav2542:3936
    7SK Sigma Olomouc2534:3433
    8FK Teplice2526:2932
    9FC Slovan Liberec2535:3932
    10FK Jablonec2532:3828
    11Bohemians Praha 19052522:3328
    12FC Hradec Králové2527:3527
    13FK Pardubice2523:3623
    14FC Zlín2530:5420
    15MFK Karviná2525:4719
    16SK Dynamo České Budějovice2526:5418
    3. kolo, Základní část | pondělí 06/08/2018, 18:00 | Na Julisce | O2 TV Sport

    Góly

    • Bez branek

    Karty


    Návštěva: 5 262 diváků (65 % z kapacity 8 150)
    Video
    Reportáž

    První pražské derby sezony v úvodu moc zajímavých momentů nenabídlo, z první větší šance ale hned padl gól. Ve 25. minutě Bartek vyslal po levé straně Maška, jehož přihrávku si po přičinění Lukáše Juliše srazil Martin Chlumecký ve skluzu do vlastní branky.

    Dukla zahrozila až na konci prvního poločasu. V obou případech se dostal do zakončení hlavou Schranz. Slovenský útočník nejprve zamířil nad branku a po Podaného centru trefil tyč.

    Na začátku druhé půle Juliše vystřídal Hilál a vzápětí se dostal do slibné příležitosti. Bahrajnský útočník se obtočil kolem Chlumeckého a střelu k tyči mu vyrazil brankář Rada. Na druhé straně Štursa křížnou ranou těsně minul.

    V 69. minutě Mašek postupoval sám na branku Dukly, ale vyběhnutý Rada ho výborně vychytal. Holíkovu skákavou střelu vyrazil gólman Valeš. Pojistku "Klokanů" na konci nepřidal ani náhradník Vodháněl, jenž vypálil o kousek vedle. V dramatickém utkání ještě mohl vyrovnat střídající Holenda, ale akrobatickým kopem přes hlavu netrefil branku.

    Bohemians venku v nejvyšší soutěži vyhráli poprvé od loňského listopadu a po devíti zápasech. Na Julisce naplno bodovali po téměř čtyřech letech.

    Hlasy po utkání:

    Pavel Drsek (trenér Dukly): "Myslím si, že první půlku jsme neodehráli vůbec špatně, na držení míče jsme byli jednoznačně lepší. Bohužel nás Bohemka ztrestala z první situace, kterou jsme si několikrát nacvičovali, a bohužel jsme si dali vlastní gól. Předcházel tomu míč, který přišel za obranu. Tam jsme to měli jednoznačně zavřít, potom už je to složité ve vápně nahánět. Chyběl mi tam tlak do vápna, ke konci půle se to zlepšilo. Když tam přijde gólman, který nevím, jak dlouho nechytal, a my ho pořádně neprověříme, tak z toho jsem zklamaný. Rozhoduje se ve vápně a tam jsme byli nedostačující. My jsme si vytyčili nějakou cestu s mladšími hráči a v tom musíme být trpělivější. Samozřejmě hráči dělají chyby a my jsme za ně potrestaní. Je otázka času, když to přijde. Chceme vyhrát co nejdřív, protože za krásu se body nerozdávají."

    Martin Hašek st. (trenér Bohemians): "Od začátku jsme podávali velmi nekvalitní, zbabělý výkon. Nemělo to nic společného s tím, co hrát chceme a co taky umíme. Přesto jsme šli do vedení. Je potřeba říct, že to byla krásná a dobře sehraná akce. Do konce poločasu už jsme nepředvedli nic, jenom chaos vzadu. Soupeř nás mohl v závěrečném závaru v prvním poločase ztrestat, byla tam tyčka. Ve druhém poločase jsem viděl určité zlepšení z hlediska nasazení. Naše hra byla splašená díky naší středové řadě, která dnes podala katastrofální výkon. Střídající (Hilál) Júsuf tam vnesl klid. My jsme si v průběhu druhého poločasu vypracovali šance, kterými jsme mohli rozhodnout. Protože jsme nedali, Dukla neměla co ztratit. Mezi šancemi jsme byli darební a strachovali se až do konce. Dneska mám velmi špatný pocit z výkonu, je pro mě těžké se i radovat. Ale vyhráli jsme a tři body se počítají. Určitě je docením, až se vzpamatuju z toho, co jsem viděl."

    FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)

    Branka: 25. Chlumecký (vl.).
    Rozhodčí: Zelinka - Pelikán, Vlček.
    ŽK: Bezpalec - F. Hašek, Valeš.
    Diváci: 5262.

    Dukla: Rada - Miloševič, Bezpalec, Chlumecký, Podaný - Bilovský, Tetour (76. Holenda), Holík - Douděra (76. Brandner), Schranz, Štursa (63. Djuranovič). Trenér: Drsek.

    Bohemians: Valeš - Dostál, Krch, Bederka, Bartek - Reiter (67. Vodháněl), Švec, F. Hašek, Vaníček (85. Záviška) - Juliš (55. Hilál), Mašek. Trenér: M. Hašek st.


    FOTO: fkdukla.cz

    Statistiky
    Sestavy

    Rozšířené ligové statistiky jsou k dispozici až od sezóny 2013/14. Statistiky jsou přebírány z údajů v zápisech o utkání a od externího dodavatele Instat Limited.

    Kumulované žluté karty: V případě spáchání disciplinárního přečinu Vyloučení pro druhé napomenutí podle § 46 Disciplinárního řádu FAČR se nebude žádné z těchto napomenutí evidovat pro účely evidence napomínání podle ustanovení § 47 Disciplinárního řádu FAČR, tj. pro účely trestání za opakované napomínání v příslušném soutěžním ročníku.

    V historickém přehledu lídrů jsou zobrazeni pouze hráči, kteří odehráli v lize alespoň 60 zápasů. V podrobném zobrazení pak figurují všichni hráči. Nejste si jistí, co daný parametr znamená? Podívejte se zde.

    LFA vynakládá odpovídající úsilí, aby zajistila spolehlivost a přesnost informací publikovaných na této webové stránce, může však dojít k technickým nepřesnostem či chybám při zpracování a vyhodnocení. Tyto mohou být po svém zjištění a podle uvážení LFA opraveny.

    Veškeré informace a údaje na této webové stránce, a to včetně jakýchkoliv statistik, jsou určeny pouze pro interní účely LFA a všeobecné informační účely. LFA, ani její dodavatelé, neposkytují jakoukoliv záruku ani nepřebírají jakoukoliv odpovědnost za správnost, aktuálnost ani přesnost informací publikovaných na této webové stránce, a to výslovně včetně jakýchkoliv statistik.

    LFA neodpovídá za jakékoliv škody či jiné újmy, které mohou vzniknout třetím osobám v důsledku spolehnutí se na správnost, aktuálnost či přesnost informací publikovaných na této webové stránce.