<
26.kolo
>
    #KlubZSB
    1AC Sparta Praha2557:2063
    2SK Slavia Praha2553:1762
    3FC Viktoria Plzeň2561:2954
    41.FC Slovácko2534:2939
    5FC Baník Ostrava2534:2837
    6FK Mladá Boleslav2542:3936
    7SK Sigma Olomouc2534:3433
    8FK Teplice2526:2932
    9FC Slovan Liberec2535:3932
    10FK Jablonec2532:3828
    11Bohemians Praha 19052522:3328
    12FC Hradec Králové2527:3527
    13FK Pardubice2523:3623
    14FC Zlín2530:5420
    15MFK Karviná2525:4719
    16SK Dynamo České Budějovice2526:5418

    AAA AUTO poskytne ePojisteni.cz lize 105 vozů v hodnotě 70 milionů korun

    Společnost AAA AUTO se stává oficiálním partnerem české nejvyšší fotbalové soutěže - ePojisteni.cz ligy. Největší prodejce ojetých automobilů ve střední a východní Evropě poskytne prostřednictvím své značky Mototechna 105 automobilů. Vyjadřuje tak svoji podporu české ePojisteni.cz lize a Ligové fotbalové asociaci. Jedná se o vůbec první spolupráci prodejce ojetých vozů s nejvyšší fotbalovou soutěží v celostátním měřítku.

    Na dvouletém partnerství se dohodla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová s předsedou FAČR Miroslavem Peltou a předsedou LFA a šéfem ligy Dušanem Svobodou.

    "Jsme největším prodejcem ojetých automobilů nejen v České republice, ale i v regionu střední a východní Evropy. Neustále roste počet našich poboček i počet prodaných vozů. Podpora oblíbeného sportu - fotbalu - a klubů v jejich cestě nejvyšší ligovou soutěží je tak logickou součástí našeho tuzemského působení," uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová. "Automobily poskytneme prostřednictvím naší značky Mototechna, která od svého vzniku v ČR a na Slovensku prodala vozy téměř 30 000 zákazníků, kteří preferují kvalitní, minimálně užívané vozy," doplnila.

    "Spojení jednotlivých ligových celků se silným automobilovým partnerem je pro ePojisteni.cz ligu klíčovou záležitostí. Jako předseda Ligové fotbalové asociace jsem proto nesmírně rád, že nám společnost AAA AUTO vyšla vstříc a podpořila touto formou českou nejvyšší soutěž. Za ligové kluby bych tímto chtěl poděkovat a těším se na vzájemnou spolupráci," uvedl Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

    Miroslav Pelta, předseda Fotbalové asociace České republiky vidí hlavní výhodu spolupráce s AAA AUTO ve spojení nejvyšší soutěže a největšího prodejce ojetých vozů v České republice. "Z pozice předsedy Fotbalové asociace České republiky mohu s radostí konstatovat, že se nám podařilo připojit do našeho partnerského portfolia další silnou značku. Společnost AAA AUTO je významným prodejcem automobilů, který s námi realizoval jeden z největších dosavadních kontraktů. Jsem přesvědčený, že partnerství bude prospěšné pro obě strany," řekl Pelta.


    Luboš Koželuh, generální ředitel STES a.s. vyzdvihl zejména rychlost, s jakou bylo možné jednání o podpoře AAA AUTO dovést do úspěšného finále. "Je třeba vyzdvihnout přístup, rychlost a nasazení společnosti AAA AUTO k celkové realizaci vzájemného partnerství. Během velmi krátkého času se podařilo uskutečnit podepsání vzájemné spolupráce i předávku vozů. To dokazuje, že jsme si vybrali správného partnera."

    Celková hodnota 105 vozidel, zapůjčených LFA pod značkou Mototechna, dosahuje hodnoty 70 000 000 korun. Automobily se budou měnit každých šest měsíců a půjde o řadu modelů, značek a specifikací. První vozy byly předány ligové Plzni, Spartě a Jablonci již tento týden, na tiskové konferenci dnes další převzali zástupci Dukly a Bohemians. Akce se zúčastnili také kapitán FK Teplice Admir Ljevakovič, kapitán FK Dukla Praha Jan Šimůnek, brankář FC Viktoria Plzeň Matúš Kozáčik a záložník FC Zbrojovka Brno Jan Polák.

    Rychlou reakci AAA AUTO na potřeby ligových klubů okomentoval právě útočník Sparty Václav Kadlec, který se vrátil na Letnou v rámci dosud nejdražšího přestupu hráče v české lize za 73 milionů korun z Dánského Midtjylandu. "Jako hráči víme, jak je pro klub důležité při neustálém cestování disponovat kvalitním vozovým parkem. Společnost AAA AUTO zná téměř každý, stejně jako českou nejvyšší soutěž, proto tohle spojení určitě dává smysl."


    Mototechnu, která vozy poskytuje, AAA AUTO znovu uvedlo na trh před čtyřmi lety jako svou značku pro prodej zánovních automobilů. Společnost prodává také prémiové a luxusní vozy pod značkou Mototechna Premium. Pro zánovní automobily z Mototechny je typické stáří do dvou let, nízký počet najetých kilometrů, cena o 30 až 40% nižší v porovnání s novými vozy, výběr z  téměř padesáti modelů vozů dvaceti značek, jejich okamžitá dostupnost a nabídka nejžádanějších výbav na trhu.

    Prodeje pod značkou Mototechna jen letos vzrostly téměř o desetinu, a to i díky zavedení nového úvěrového produktu Bumerang, který garantuje zpětný odkup vozu za předem stanovenou cenu. Auta si může zákazník pořídit také pomocí klasického úvěru od jednoho ze čtyř renomovaných partnerů - České spořitelny, Home Credit, Komerční banky a Moneta Bank.

    Kromě oficiálního partnerství s ePojisteni.cz ligou se AAA AUTO minulý týden stalo i platinovým partnerem Slovenského futbalového zväzu a podporuje Slovenskou fotbalovou reprezentaci.


    FOTO: ČTK